Sera Comercială

StartAgro este o companie ce produce sere eficiente energetic, proiectate și construite având în minte sustenabilitatea și durabilitatea. Folosind principii pasive de proiectare solară, echipa noastră de tehnicieni va crea o abordare personalizată pentru structura dumneavoastră, care funcționează cu climatul și resursele locale. Fie că este o seră comercială sau o seră solară rezidențială atașată unei locuințe, oferim soluția integrată StartAgro, de la proiectare, instalarea structurii și sistemelor de control climatic până la servicii complete de asistență, astfel încât sera să vă ofere exact ceea ce căutați.

Proiectare de sere

Serele noastre comeciale cu structură de oțel sunt medii în creștere perfecte pentru o dezvoltare durabilă și abundentă pe tot parcursul anului. Incintele sunt izolate, inchise cu panouri din spumă pe laturile de Nord, Est și Vest, și cu geamuri termopan pe atura Sudică. Pentru că sunt proiectare ținând cont de o arhitectură solară pasivă, serele StartAgro vă ajuta să creșteți mai mult, folosind mai puțină energie.

Sere modulare și scalabile

Sera comercială StartAgro are o suprafață de 1300 mp și e compusă din 4 module de 280 mp conectate de o hală centrală pentru operațiuni și logistică. Serele sunt proiectate pe structură metalică, cu o deschidere de 10m și o înalțime maximă de 4.6m. Tronsoanele sunt amplasate la o distanță de 5m și pot fi modulate după preferințele dumneavoastră.

Seră Comercială modulară, realizată din 4 module de 280 alipite unei hale centrale de procesare.Recuperarea investiției

Sistemele noastre de încălzire și răcire sunt proiectate pentru a obține maximul din sera solară. Orientarea către Sud a construcției ne permitem folosirea luminii solare ca sursă de energie pe toată durata zilei. Acest aspect este important mai ales in zilele de iarnă. Sistemele noastre de ventilare geo-termală recuperează din pământ căldura stocată pe toata durata verii.

Perioada de garanție este de 15 ani, de aceea amortizarea investiției se poate face pe o perioadă mai lungă, permițând un procent mai mare de profitabilitate.