Seră Rezidențială

Oferim servicii de consultanță, proiectare arhitecturală și construim sere personalizate. Modelele personalizate de seră se bazează pe principiile noastre de proiectare solară pasivă. Mărimea și complexitatea unui proiect sunt factori determinanți pentru modul în care un proiect poate fi personalizat.

De ce o seră din lemn?

Serele noastre sunt construite folosind structuri de lemn izolate termic. Avantajele sunt date atât de prețul redus de construcție, cât și de versatilitatea în timp. Serele sunt placate la interior cu OSB sau AquaPanel, iar exteriorul este placat cu lambriu, pentru a-i oferi un aspect rustic. Termoizolația este realizată folosind polistiren expandat de 15cm grosime. Acoperisul este realizat din policarbonat cu protecție UV de 20mm.

Sisteme de monitorizare

Serele rezidențiale sunt echipate cu sisteme de monitorizare ce măsoară temperatura, umiditatea în sol și aer, nivelurile de CO2, cantitatea de precipitații și viteza vântului la exterior. Totodată sistemele pot activa ventilarea mecanică, răcirea sau încălzirea serei, precum și irigarea, în funcție de o serie de parametri stabiliți. Programatorii nostri vor lucra împreună cu dumneavoastră pentru a personaliza sistemul în funcție de specificul culturii.

Serele StartAgro sunt gestionate de un sistem ce poate controlat prin telefonul mobil.


Asistență până la prima recoltă

Pe lângă proiectarea și construcția serei, oferim și asistență până la prima recoltă pentru noii fermeri, astfel încât să trecem împreună prin etapele de baza ale agriculturii. Credem că fiecare din noi își poate cultiva propriile legume folosindu-se de sera și uneltele puse la dispoziție de StartAgro.

Prima recoltă StartAgro. August 2020. Com. Corbeanca, IL, RO